تبادل لینک اتوماتیک با تمام وب سایت ها

اسپانسر ها


    فروش ویژه فندک USB همه کاره

    قیمت : 32,000  تومان

    لفندک USB همه کاره، نسل جدیدی از فندک ها! فندک USB همه کاره بدون نیاز به گاز و هیچ چیز دیگری روشن خواهد شد! دارای یک چراغ قوه قوی و مموری ریدر. برای اولین بار در ایران با 6 ماه گارانتی تعویض ...
    فندک USB همه کاره محصول جدید و بی نظیری می باشد که برای اولین بار در ایران توسط فروشگاه iranselll با قیمتی استثنایی عرضه شده است. این فندک بدون نیاز به گاز و هیچ چیز دیگری روشن خواهد شد! فقط کافیست آن را با استفاده از کامپیوتر، لپ تاپ و یا برق خانگی شارژ کنید. با هر بار شارژ (حدود 1 ساعت) می توانید بالای 200 مرتبه از این فندک استفاده نمایید. از دیگر مزایای این فندک دارا بودن چراغ قوه قوی می باشد. همچنین قابلیت مموری ریدر این فندک، آن را به یک دستگاه همه کاره تبدیل کرده است! همراه با این فندک یک بند آویز نیز وجود دارد که حمل و نقل آن را برای شما فوق العاده راحت خواهد کرد.

    برای دیدن توضیحات کلیک کنید

    خرید پستی


جذاب تربن ها

دانلود آهنگهای داوود گل اوغلو

دو عدد کیف آلوماوالت اصل با تخفیف

قیمت : 30,000  تومان

با 30% تخفیف تهیه فرمایید



راه حلی برای یک مشکل بزرگ

مناسب براي نگهداري کارت هاي عابر بانک، کارت های شناسایی و پول

فوق العاده مقاوم و شيک

ساخته شده از آلومینیوم با وزن بسيار سبک

براي اولين بار در ايران ...

سازماندهی پول و کارت های اعتباری شما در کمترین زمان ممکن

مزایا و ویژگیهای کیف آلوما والت (Aluma Wallet)

• پوسته آلومینیومی

• ساختار کاملاً ضد آب

• امنیت در برابر دستگاه های کارت خوان راه دور RFID

• طراحی فوق العاده باریک

ظاهری خیره کننده با طراحی بسیار شکیل

برای دیدن توضیحات کلیک کنید

خرید پستی


دانلود آهنگهای داوود گل اوغلو

کدام روغن دراثرحرارت کمترآسیب میبیند

  نقطه دود یک روغن، درجه حرارتی است که در آن، روغن شروع به تجزیه شدن می کند و دود آشکاری از آن بلند می شود. روغن های مایع خوراکی دارای نقطه دود بالاتری نسبت به چربی های حیوانی هستند. اگر روغن خیلی داغ شود (یعنی درجه حرارت آن بیش از نقطه


کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند

  نقطه دود یک روغن، درجه حرارتی است که در آن، روغن شروع به تجزیه شدن می کند و دود آشکاری از آن بلند می شود. روغن های مایع خوراکی دارای نقطه دود بالاتری نسبت به چربی های حیوانی هستند. اگر روغن خیلی داغ شود (یعنی درجه حرارت آن بیش از نقطه


افزایش طلاق‌های توافقی در تهران

معاون مجتمع قضائی خانواده از افزایش طلاق های توافقی میان زوجین در تهران خبر داد. مهین دخت داوودی در گفتگو با مهر ، افزایش طلاق های توافقی را هشداری جدی برای سست شدن بنیان خانواده دانست و افزود : باید دلایل افزایش آمار طلاق


هر ماده غذایی را تا چه مدت میتوان نگهداری کرد؟

  به گزارش سلامت نیوز , در اين مطلب از سايت «Prevention» با همکاري کارشناسان به مواد غذايي که با گذشت زمان ارزش غذايي خود را از دست مي دهند و هم چنين به نکاتي براي افزايش طول عمر و حفظ ارزش غذايي مواد اشاره خواهيم کرد. * چاي سبز: محققان مي گويند


پنج نكته براي سرخ کردن سالم‌تر

  - قبل از اين که مواد غذايي را به داخل روغن بيندازيد، بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبي گرم کنيد (مثلا تا حدود190 درجه سانتي‌گراد). در اين حرارت، در سطح مواد غذايي، سريع يک لايه محافظ شبيه به يک لايه عايق تشکيل مي‌شود که باعث


بهترين و بدترين روغن هاي خوراکي

  انوع روغن هاي مايع گياهي براي ارزيابي انواع روغن هاي خوراکي و مقايسه ي آنها با هم، ويژگي هاي زير را در نظر مي گيريم: 1- ميزان اسيدهاي چرب ضروري موجود در روغن 2- ميزان چربي هاي غير اشباع نسبت به چربي هاي اشباع در روغن (يعني اينکه چقدر براي


چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟

  سرخ کردن غذاهمه می‌دانند غذای آب پز هر چه قدر هم که هنرمندانه درست شده باشد، باز به پای غذای سرخ ‌شده نمی‌رسد. غذایی که سرخ می‌شود، اگرچه برای خیلی‌ها ضرر دارد، اما طعم خیلی خوب آن هنوز رقیبی پیدا نکرده است. البته حالا که پای چربی


سرخ کردن سالم غذا

  همه می‌دانند غذای آبپز هر چقدر هم که هنرمندانه درست شده باشد باز به پای غذای سرخ‌شده نمی‌رسد. غذایی که سرخ می‌شود اگرچه برای خیلی‌ها ضرر دارد، اما طعم خیلی خوب آن هنوز آن را بی‌رقیب کرده است، اما حالا که پای چربی خون به بدن خیلی‌ها


نکته مفید در مورد روغن

  ـ برای بررسی اینکه آیا روغن مانده در ماهیتابه هنوز قابل استفاده است یا نه، یک تکه نان سفید داخل روغن بیندازید، اگر نان، ذرات تیره رنگی را در اطراف خود ایجاد کند مشخص می شود روغن قابل مصرف مجدد نیست، و در غیر اینصورت هنوز قابل استفاده


روش هاي صحيح سرخ کردن غذا

  سالم ترين روش براي پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتي که ناچار هستيد غذاي خود را سرخ کنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد. اگر قصد داريد روغني را که يک بار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده ايد، دوباره مورد استفاده قرار


روش هاي صحيح سرخ کردن غذا چيست؟

  روش هاي صحيح سرخ کردن غذا چيست؟ سالم ترين روش براي پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتي که ناچار هستيد غذاي خود را سرخ کنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد. اگر قصد داريد روغني را که يک بار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده


ابر برچسب :

ایمیل مارکتینگ

تور آنتالیا

درب اتوماتیک