تبادل لینک اتوماتیک با تمام وب سایت ها

اسپانسر ها

جذاب تربن ها

دستور العمل غذا های اشپزی با 5 قلم

دستور العمل غذا های اشپزی با 5 قلم

21نکته آموزنده درباره آشپزخانه

  1.کانون اصلی آشپزخانه: مهمترین قسمت و کانون اصلی آشپزخانه اجاق گاز است که بیشترین وقت یک آشپز در کنار آن سپری می شود، پس بهتر است وسایل مورد نیاز او در کنار این قسمت قرار گیرد. در این آشپزخانه فضایی معادل 4.8 اینچ (12.2سانتی متر) در دو طرف


نکاتی درباره استفاده بهینه از اجاق گازهای خوراک پزی

  اجاق گازهای خوراک پزی از دیگر وسایل انرژی بر خانگی است . این وسیله مقدار قابل توجهی انرژی گاز را مصرف می‌کند. اجاق گازهای خوراک پزی اجاق گازهای خوراک پزی از دیگر وسایل انرژی بر خانگی است . این وسیله مقدار قابل توجهی انرژی گاز را مصرف


نکاتی درباره استفاده بهینه از اجاق گازهای خوراک پزی

  اجاق گازهای خوراک پزی اجاق گازهای خوراک پزی از دیگر وسایل انرژی بر خانگی است . این وسیله مقدار قابل توجهی انرژی گاز را مصرف می‌کند. بنابراین همه بانوان محترم باید در استفاده بهتر از این وسیله تلاش کنند. همچنین در هنگام پختن غذا با


استفاده بهینه از اجاق گازهای خوراک پزی

  اجاق گازهای خوراک پزی از دیگر وسایل انرژی بر خانگی است . این وسیله مقدار قابل توجهی انرژی گاز را مصرف می‌کند. بنابراین همه بانوان محترم باید در استفاده بهتر از این وسیله تلاش کنند. همچنین در هنگام پختن غذا با اجاق خوراک پزی نکته های


در خانه داری خلاق باشیم

  نظافت شیشه‌ها برای تمیزكردن شیشه‌ها كمی نشاسته ذرت و در صورت امكان آمونیاك به آب اضافه كنید . پنجره‌ها را با محلول آب و صابون بشویید و سپس با یك روزنامه خشك پاك كنید . همجنین می‌توانید شیشه‌ها را با محلولی از آب گرم و سركه تمیز كنید


در خانه داری خلاق باشیم

  نظافت شیشه‌ها برای تمیزكردن شیشه‌ها كمی نشاسته ذرت و در صورت امكان آمونیاك به آب اضافه كنید . پنجره‌ها را با محلول آب و صابون بشویید و سپس با یك روزنامه خشك پاك كنید . همجنین می‌توانید شیشه‌ها را با محلولی از آب گرم و سركه تمیز كنید


در خانه داری خلاق باشیم

  نظافت شیشه‌ها برای تمیزكردن شیشه‌ها كمی نشاسته ذرت و در صورت امكان آمونیاك به آب اضافه كنید . پنجره‌ها را با محلول آب و صابون بشویید و سپس با یك روزنامه خشك پاك كنید . همجنین می‌توانید شیشه‌ها را با محلولی از آب گرم و سركه تمیز كنید


نکات مهم و درآشپزی و شیرینی پزی

هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود.... هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر


نکات طلایی در آشپزی و خانه داری

اگر عسل شما شکرک زده می توانید عسل را در ظرفی كه در آن محكم بسته می شود بریزید، به صورتی كه آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید. برای این كه ظرف عسل وارونه نشود یا تكان


چند نکته برای توفیق در آشپزی

برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید. - برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم


ترفندهای سرعت درآشپزی

اگر می خواهید به یک آشپز با سرعت عمل بالا تبدیل شوید، این نکات را رعایت کنید: ۱) چند تخته آشپزی داشته باشید. به جای خرد کردن یک ماده غذایی، شستن تخته و خرد کردن ماده غذایی دیگر بهتر است از دو تخته آشپزی استفاده کنید. برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی


ابر برچسب :

ایمیل مارکتینگ

تور آنتالیا

درب اتوماتیک